Over het Vakantiehuis aan de Gulp
informatie

Vakantiehuis Aan de Gulp heeft een diepe tuin die langzaam afloopt naar het meanderende riviertje de Gulp. Een veilig hekje ervoor, dat wel. Op het  terrasje vlakbij kun je zitten luisteren naar het rustgevende gekabbel van het water, bij een beetje wind vergezeld door het geruis van de bomen van het Groote Bosch op de andere oever. En vogels 'spotten' zoals allerlei vinkjes en meesjes, goudhaantjes, boomklevers, spechten, en met wat geluk de ijsvogel.

Op het andere terras, dat tegen het huis aan ligt, kun je bij mooi weer tot in de avond genieten van de zon.
En een kleine hond mag mee.

Beutenaken hoort bij Slenaken, dat twee kilometer zuidwaarts ligt; ook wel de parel van het Heuvelland genoemd. Vier kilometer noordwaarts ligt Gulpen.
De huizen vormen een lint door het dal van de Gulp.
Er lopen nog koeien in de weien op de glooiende hellingen, en schapen. Holle weggetjes, wandelpaden, verrassende vergezichten, vakwerkhuizen...

slaapkamer
kamer
slaapkamer
Badkamer
diepe tuin
kamer
keuken
Zithoek
Limburgse eethoek
Kachel in tuin

Een vakantiehuis met een rustieke uitstraling

Het vakantiehuis Aan de Gulp werd gebouwd met de materialen van  zo'n traditioneel vakwerkhuis, op de fundamenten van een 'bakhoes'. Gebakken op de traditionele manier wordt er al lang niet meer, maar in de woonkamer kun je wel de haard laten branden. Lekker behaaglijk als het wat kil is. Ook is er centrale verwarming.

Het sfeervolle vakantiehuis Aan de Gulp is geschikt voor vier personen. Eén kleine hond is welkom. In het huis wordt niet gerookt.
De inrichting past bij de bouwstijl van het huis: meubels met een rustieke uitstraling.
Dat geldt ook voor de halfopen keuken; maar die is wél van alle moderne gemakken voorzien: keramische kookplaat, combimagnetron oven, senseo-apparaat, koelkast (diepvries in de kelder) en vaatwasser.
Verder bevindt zich op de begane grond de badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet. Ook is er een kleine ruimte met wasmachine en droger.
Vanuit de woonkamer voert een trap naar de bovenverdieping. Daar zijn de twee slaapkamers. Een met een tweepersoons bed en een met twee eenpersoonsbedden, voorzien van dekbedden. De bedden zijn opgemaakt als u uw vakantie begint.

Het huisje is niet groot maar daardoor gezellig. En het is gerieflijk: alles zit erop en eraan. TV, Dvd-speler, muziekinstallatie, draadloos netwerk (WIFI), gezelschapsspelletjes, het is allemaal bedoeld om uw verblijf hier te veraangenamen. 

Wij nemen uw privacy zeer serieus. Niet alleen als u bij ons bent, maar ook als het gaat om de verwerking van uw persoonsgegevens.

Wij willen u graag (persoonlijk) verwelkomen.

 

Onze website maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken.